ber'kampung' di laman najib...


Assalamualaikum kepada semua...dan hye2...
kali ni nak share gambar ni..

picture credit to elia nurfarhana,my classmate
ni kes dapat test group subjek multivariate time cuti umum hari Rabu baru-baru ni..
kami diberi masa lebih kurang 24jam nak buat..
by hook or by crook (betul ke tak eja ni) kena submit hari Khamis pukul 5ptg..

jadi disini...saya nak ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan sama-sama buat..
korang memang terbaik...kerjasama yang sangat AWESOME
tunggu la test kedua ni...jangan kata kena bermalam kat situ pulak la kan..
Post a Comment

Popular Posts