blog owh blog


Assalamualaikum kepada semua..
kali ni entry saya nak citer pasal saya dan dunia blog..
jujurnya dengan follower yang seramai ni, saya ada satu perasaan takut..
kenapa saya perlu takut? bukan saya buat salah pun kan? 
nape perlu pikir negatif...

dapat ke saya hasilkan entry yang best untuk follower saya?
memang dari dulu cita-cita saya untuk inspire orang lain dengan penulisan saya..
walaupun saya ni bukan penulis yang hebat <diperakui oleh bapak saya sendiri terutama dlm English>

saya ada perasan sesetengah blogger suka guna gosip sebagai entry mereka.
tapi tu bukan saya la,kalau saya ada entry gosip..
jadi macam mana saya nak buat entry yang mantap2 untuk follower dan silent reader saya..

bagi saya follower yang ramai ni pun dah memadai..
kalau terlalu ramai, tak larat nak jaga.. hehehe..

harapnya semua follower suka dengan cara penulisan saya dan blog ni..
kalau ada kekurangan dalam blog Anime Girl,beritahu la ea..
insya-Allah saya akan perbaiki untuk jadi lebih baik..

untuk aje dari saya..terima kasih tak terhingga kepada semua yang ikut segala perkembangan blog ni..

muka innocent
2 comments

Popular Posts