Wednesday, April 04, 2012

Jalan-Jalan Cari Makan @ RFC Seksyen 7 Shah Alam


salam kepada semua... entry ni dah lama nak update tp hari ni baru ada kesempatan nak update..

tempat : Radix Fried Chicken (RFC), Seksyen 7..
dekat dengan Sek.Keb Seksyen 7, Restoran Hakim

ha!! siapa yang familiar mesti kenal dulu ni bangunan apa...
dulu asalnya bangunan Mo'men..pastu RFC take over..
sedap makanan kat sana.. yang pasti yakin halal..
yang menemani ku..pika,kak odah..

pilihan makanan ku...bubur ayam rm3.00++ (lupa harga)
jadi...boleh je cuba makan..cuba sendiri la baru masyukk..

kagum dengan suasana kat tempat tu...yang selalunya orang pasang lagu hits tapi beza dengan RFC lagu nasyid jadi pilihan lagu..
area meja dan kerusi kecik untuk kanak-kanak..
surau turut disediakan..

credit to: pika, kak odah..
Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...