Sunday, April 15, 2012

Segmen : 5 blog best pilihan saya


Assalamualaikum dan hye2 kepada semua..
untuk hari ahad yang indah ni,nak join segmen dari Abg Ben ni..


jadi... 5 blog pilihan saya tanpa ikut urutan ialah..



blog yang sangat best...semua tajuk post mesti start dengan "Betul Betul..."
mesti singgah kat blog dia..tengok gambar ada yang sangat AWESOME, kelakar..1001 perasaan la baca post blog ni (ops metafora je ni)


sangat menantikan bila dia update blog.. blog yang memang mengikut mood tuan empunye blog..
dalam keadaan separa sedar still boleh update blog..
suka bila update blog,time dia pergi jalan-jalan..


ni pun suka jugak... semua tempat yang dia melawat dia akan update..
sangat menantikan entry dia.. bila baca entry dia, rasa macam sekali la pergi tempat-tempat menarik dia pergi tu... hehehe


lately selalu jugak singgah blog dia.. rajin promote blog orang lain..
entry dia best... awesome!!

last but not least no 5.

suka jugak blog ni...rajin blog-walking kat sini sejak dua menjak ni...sebab baru follow..hehehe
gadis yang simple...senang citer suka la pergi blog dia.. <suddenly out of words>

jadi...ini la blog pilihan saya...sebenarnya banyak..tapi saya nak kongsi 5 blog ni je..
selamat singgah ke blog mereka ni...

p/s: sorry lambat submit assignment(??) entry ni...

23 comments:

Aien Nia said...

Hye :) Datang dari segmen yg sama ..

MawardiYunus said...

saya dtg :)

ariffin mutalib said...

suka anime ea..hihihi

hafizudin said...

kongsilah seratus lain kali.

Cik Lyeen said...

Follow sini..dtg dr segmen yg sama..:)
Nah...lyeen bg cupcakes kat sini...:)

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

hazanis said...

wah terima kasih...terharu...T__T

Ayiesha Sani said...

BW kt sini;-)

lisa said...

Blog kat atas tu mmg semuanya best! :D

ANISA said...

wahhh...tak sangka penangan segmen abg ben mcm ni...sila2 la BW ek kekawan

Anonymous said...

Terjahhhh! :)

anamizu kaito said...

blog abg ben10 mesti sllu ade dlm list..hehe






luv,
cik ana

sizziey darliana said...

singgah sini ...

Nabil Aizat Abdul Rahman said...

thanx Anisa.. :)

Patrick Star said...

thanks anisa...nak terharu cam hazanis jugak la...heee

Sis AI said...

Ngeh3.. Blog RIlek2 mmg dh Follow dia! Crite dia mmg best2! Haha! Gmbar aneh2.. Apapun, insyaAllah akn trjah smua ni! Trima ksih ats prkongsian!

Mieya Atiera said...

Hai. Terima kasih atas perkongsian blog yang menarik. Jemput singgah ke belog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam..
dtg dr segmen yg sama
salam perkenalan yer

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Zamani said...

thanks dik! sb pilih blog zam ;))

Sa Fa Az said...

blog cute la ^_^
dari segmen yg sama
meh, follow akak jg ^_^
http://bilahatiterdetik.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z dtg sini..
dari segmen BA
jemputlah dtg blog ^^

http://misszberceloteh.blogspot.com

Tiara Fazlin said...

hahaha separa sedar :p
anyway thanks!

ary_lee said...

Hope my blog to b on d list soon^^
Nice to know u^^

*Sorry itu ayat copy pes
Xlarat nak taip byk kali*

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...