Segmen : 5 blog best pilihan saya


Assalamualaikum dan hye2 kepada semua..
untuk hari ahad yang indah ni,nak join segmen dari Abg Ben ni..


jadi... 5 blog pilihan saya tanpa ikut urutan ialah..



blog yang sangat best...semua tajuk post mesti start dengan "Betul Betul..."
mesti singgah kat blog dia..tengok gambar ada yang sangat AWESOME, kelakar..1001 perasaan la baca post blog ni (ops metafora je ni)


sangat menantikan bila dia update blog.. blog yang memang mengikut mood tuan empunye blog..
dalam keadaan separa sedar still boleh update blog..
suka bila update blog,time dia pergi jalan-jalan..


ni pun suka jugak... semua tempat yang dia melawat dia akan update..
sangat menantikan entry dia.. bila baca entry dia, rasa macam sekali la pergi tempat-tempat menarik dia pergi tu... hehehe


lately selalu jugak singgah blog dia.. rajin promote blog orang lain..
entry dia best... awesome!!

last but not least no 5.

suka jugak blog ni...rajin blog-walking kat sini sejak dua menjak ni...sebab baru follow..hehehe
gadis yang simple...senang citer suka la pergi blog dia.. <suddenly out of words>

jadi...ini la blog pilihan saya...sebenarnya banyak..tapi saya nak kongsi 5 blog ni je..
selamat singgah ke blog mereka ni...

p/s: sorry lambat submit assignment(??) entry ni...
23 comments

Popular Posts