Sunday, April 15, 2012

apa korang fikirkan bila tengok gambar ni..


Assalamualaikum kepada semua..petang ni nak kasi korang fikir sikit..
boleh kan?? jangan risau bukan soalan math pun hehehe

cuba tengok gambar ni, apa yang korang pikirkan?

credit to Himpunan Cerita Lawak
credit to Aliff Cullen
yang gambar 1st, saya fikirkan ini sebabnya..
"dia beli semua seat tu kot...mcm kim joo won dlm citer secret garden..."
atau dia ni berbau #ops tu yang orang jauhkan diri dari dia.

gambar kedua, hahaha siyes la sapa yang buat,tak tahu la nak cakap macam mana..
tapi saya suka ayat my cousin ni..
"pfft sapa je update pki laptop skrg,sume pki smartphone~update sambil lari"

hahaha...sekadar bacaan ringan je ni..

Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini