Thursday, April 05, 2012

kalau semua orang pakai kereta macam ni...


salam kepada semua yang baca blog ni...hopefully sihat2 belaka la ea..

tadi usha-usha facebook ternampak gambar ni...
serius amazed dengan gambar ni..
 

mesti tak ada kes kecurian kan lepas ni..kenapa? sebab semua pakai kereta yang power..
lepas tu banyak la yang nak race... silap-silap kereta polis pun tukar mcm ni,
sama level power.. polis pun tak teragak2 nk speed la kalau nk kejar nanti..
pekerjaan mekanik boleh menjamin masa depan..mungkin..
isu harga petrol naik,bukan perkara baru kalau guna kereta ni..
asyik-asyik kena tukar tayar sebab asyik drift je..
kereta yang lama-lama,bertambah la LEGEND jadinya..

apa pendapat korang?
sama la kalau semua orang pakai smart phone..
Post a Comment

Kematangan dalam blog

Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa...