Wednesday, April 11, 2012

Segmen: Pencarian Bloglist Cun, Kacak dan Budak Tomei


hye korang... join segmen ni..ditag oleh blogger Zamani..
sangat terharu permulaan ucapan saya...hehehe...tapi dapat blog url dari blogger yayahnasake
macam complicated je kan..bukan apa tak boleh nak bukak dari blog Zamani..tu yang cari kat orang lain..

klik bannner untuk keterangan lanjut
 
biasa la tujuan segmen supaya boleh blog-walking dengan lebih dasyat lagi wahahaha...
dah jadi rutin saya untuk blog-walking ni...betul...tarak tipu punya...
saya tak berani nak tag siapa-siapa..sebab takut ada yang tak cukup masa, busy dan sebagainya..
TAPI...haha ada tapi...kalau ada yang bebesar hati nak ikut segmen ni,
rasa nak promote dia punya blog boleh2...amat dialu-alukan..

sebelum tamatkan entry untuk segmen ni,banner pun giler awesome+superb hehe
ni ringkasan pasal blog anime girl..

tujuan asal buat ni,sebab salah satu lecturer nye assignment..
mulanya kena buat entry semua dalam english..then,abis je sem tu..hahaha terus serious dalam dunia blog ni..dan yea..ni blog yang ketiga kot..disebabkan blog lagi 2 ada masalah teknikal..

jadi selamat bersegmen dan berblog-walking..
walaupun hari ni cuti umum, tapi tadi seharian siapkan assignment dan DAH HANTAR!! yes!!
dan...ada lagi yang terbaru ni...belum settle..dah hantar satu,dapat lagi satu...rasa macam tak pernah nak abis..hahaha giler tipu  <sempat aje nk buat entry>

Post a Comment

"Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi"

  It seems like very lonnngggggg time for me not to join giveaway. So, I must say....lucky for Raydah to have me join your giveaway. ...