Segmen Nasz : Spontan


Assalamualaikum kepada semua.. hari ni nak jugak buat entry,tetiba nampak ada segmen ni..
join la ek.. menarik je segmen kali ni..

klik banner untuk tahu details segmen
katanya kena buat ayat spontan..

"minggu depan dah start dengan test, more assignment dan presentation"

nasib la ek..kata pun student..hahaha... kena pandai bahagi masa la ni..
nak update entry kena pandai curi2 masa la nanti hehehe
dah busy dengan semua ni, kena jugak rehat...jaga makan..
nanti sakit,siapa yang susah...diri sendiri jugak kan?
tu je la...ni dah terlebih2 spontan ni.. 

siapa2 lagi nak join segmen ni...hari ni je taw (5 April 2012) sampai pukul 11mlm..
<mungkin time ni dah pengsan,sebab ada kelas ganti>
meh la memeriahkan suasana segmen ni..
 
23 comments

Popular Posts