Thursday, April 05, 2012

Segmen Nasz : Spontan


Assalamualaikum kepada semua.. hari ni nak jugak buat entry,tetiba nampak ada segmen ni..
join la ek.. menarik je segmen kali ni..

klik banner untuk tahu details segmen
katanya kena buat ayat spontan..

"minggu depan dah start dengan test, more assignment dan presentation"

nasib la ek..kata pun student..hahaha... kena pandai bahagi masa la ni..
nak update entry kena pandai curi2 masa la nanti hehehe
dah busy dengan semua ni, kena jugak rehat...jaga makan..
nanti sakit,siapa yang susah...diri sendiri jugak kan?
tu je la...ni dah terlebih2 spontan ni.. 

siapa2 lagi nak join segmen ni...hari ni je taw (5 April 2012) sampai pukul 11mlm..
<mungkin time ni dah pengsan,sebab ada kelas ganti>
meh la memeriahkan suasana segmen ni..
 

23 comments:

NasZ said...

good luck untuk test dan presentation.

thanx sudi join.

Masz Sidek said...

dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

cik dila.. said...

wahhh.segmen.gdluck.hehe

Rahmah Ram Ram said...

as salam...

singgah sini dari segmen yang sama dari En Nasz....kalau sempat marilah ber BW lagi agar dapat mengeratkan silaturrahim kita...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Haruno Hana 하나 said...

all the best for ur assignment & presentation :D Hana singgah sini dr segmen yg sama

http://haruno-hana.blogspot.com/

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

terima kasih :)

Mr. E'raz Fadli said...

Datang dari Segmen : Spontan Mr. NasZ.. Salam pagi Jumaat.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Emma said...

Opssssssssss Emma singgah sini =)

NasZ said...

list group spontan dah kuar. jemput terjah dan tengok kespontanan dorang yang join. hehehe.

list kat sini

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/spontannya-dorang-ni.html

fizafantagirO said...

Singgah dr segmen yg sama :) done follow ^_~

sukagelak said...

jalan-jalan segmen spontan :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

dtg jenguk sini :)

http://strawberryitubuah.blogspot.com/2012/04/segment-nasz-spontan.html

keli menari said...

good luck !
done follow :)
jom sini http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

saya follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

ILA SYAMILA ♥♥ said...

hai. ila singgah sini dr segmen same. meh ler datang blog kita. nak follow pun boleh ;)

http://ilagula.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Riz Kim said...

dtg dri segmen dama n follow here
http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

waniey20~ said...

dari segmen Spontan Nasz .
done Follow u . hit me Back yup !
*jalan - jalun :)

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Cappuccino said...

singgah sini dari segmen yg sama !! jemput singgah belog ^^


http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Cappuccino said...

singgah sini dari segmen yg sama !! jemput singgah belog ^^


http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

MuaR said...

dari segmen yang sama :D blogwalking :D nice blog ,,kalau sudi singgah sini --> ceritamuar.blogspot.com

thanks =D

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

good luck ^^

singgah sini pulak :
http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

rAIHan said...

balas kunjungan..thnx sudi singgah..

Aboy93 said...

http://aboy-ensem.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Singgah sini lagi..

follow..

XD

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...