Thursday, April 05, 2012

Segmen Nasz : Spontan


Assalamualaikum kepada semua.. hari ni nak jugak buat entry,tetiba nampak ada segmen ni..
join la ek.. menarik je segmen kali ni..

klik banner untuk tahu details segmen
katanya kena buat ayat spontan..

"minggu depan dah start dengan test, more assignment dan presentation"

nasib la ek..kata pun student..hahaha... kena pandai bahagi masa la ni..
nak update entry kena pandai curi2 masa la nanti hehehe
dah busy dengan semua ni, kena jugak rehat...jaga makan..
nanti sakit,siapa yang susah...diri sendiri jugak kan?
tu je la...ni dah terlebih2 spontan ni.. 

siapa2 lagi nak join segmen ni...hari ni je taw (5 April 2012) sampai pukul 11mlm..
<mungkin time ni dah pengsan,sebab ada kelas ganti>
meh la memeriahkan suasana segmen ni..
 

23 comments:

  1. good luck untuk test dan presentation.

    thanx sudi join.

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  3. wahhh.segmen.gdluck.hehe

    ReplyDelete
  4. as salam...

    singgah sini dari segmen yang sama dari En Nasz....kalau sempat marilah ber BW lagi agar dapat mengeratkan silaturrahim kita...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  5. all the best for ur assignment & presentation :D Hana singgah sini dr segmen yg sama

    http://haruno-hana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hi pka join segmen yg sama.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  7. Datang dari Segmen : Spontan Mr. NasZ.. Salam pagi Jumaat.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  8. Opssssssssss Emma singgah sini =)

    ReplyDelete
  9. list group spontan dah kuar. jemput terjah dan tengok kespontanan dorang yang join. hehehe.

    list kat sini

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/spontannya-dorang-ni.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dr segmen yg sama :) done follow ^_~

    ReplyDelete
  11. jalan-jalan segmen spontan :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  12. dtg jenguk sini :)

    http://strawberryitubuah.blogspot.com/2012/04/segment-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  13. good luck !
    done follow :)
    jom sini http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen yg sama

    saya follow sini

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  15. hai. ila singgah sini dr segmen same. meh ler datang blog kita. nak follow pun boleh ;)

    http://ilagula.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  16. dtg dri segmen dama n follow here
    http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen Spontan Nasz .
    done Follow u . hit me Back yup !
    *jalan - jalun :)

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  18. singgah sini dari segmen yg sama !! jemput singgah belog ^^


    http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  19. singgah sini dari segmen yg sama !! jemput singgah belog ^^


    http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  20. dari segmen yang sama :D blogwalking :D nice blog ,,kalau sudi singgah sini --> ceritamuar.blogspot.com

    thanks =D

    ReplyDelete
  21. good luck ^^

    singgah sini pulak :
    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    ReplyDelete
  22. balas kunjungan..thnx sudi singgah..

    ReplyDelete
  23. http://aboy-ensem.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

    Singgah sini lagi..

    follow..

    XD

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post