Monday, April 16, 2012

fyp?


Assalamualaikum kepada semua dan hye2.. hari ni nak buat entry pasal fyp..
owh..ini bukan la entry nak stress pun,don't worry tak ada pun..
even..course saya memang tak ada final year project pun,hahhaa heaven kan?

orang len dok berhempas pulas nak cari idea,
macam-macam rintangan diaorang hadapi..
ada yang kena reject proposal, concept salah last minute, supervisor tak berkenan bila dah banyak buat..
dan macam-macam lagi..

untuk situasi saya pulak,sangat berbeza..
saya membantu kawan-kawan saya yang memerlukan menganalisiskan data..
memandangkan saya ni budak statistik, dan memang data tu dah macam geng..
dah lama jugak buat kerja ni,dari semester 3..
jadi sekarang dah semester 7,ha..do the maths then..

apa-apa pun...sangat suka bila tolong kawan dengan apa yang saya belajar..
jadi kepada semua yang buat fyp tu, chaiyok-chaiyok...
motif entry ni?? just want to dedicate this entry for those who struggling for it..

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...