Tuesday, March 27, 2012

promote khairul azkar potrait & wedding photography


salam kepada semua.. mula-mula mood blogging, tiba-tiba rasa nak promote page ni

pada pendapat saya, dia ni memang pandai bab-bab photography..
cantik semua hasil dia..
ni dengar macam ramai je nak kahwin ni, sebab penangan lamaran awal ashaari dengan scha kan??

boleh tengok page link kat atas tu,untuk tengok sendiri..
nanti kata saya syok sendiri pulak..


like page ni,like jangan tak like..

#support others in their profession and passion on what they love do best

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...