Sunday, March 04, 2012

dah balik shah alam


salam kepada bloggers dan silent reader sekalian..
selepas semalam sambut birthday adik,dan akhirnya saya pulang ke shah alam
setelah sebulan lebih tinggalkannya..
dan memandangkan esok (isnin) tak ada kelas, jadi banyak entry boleh saya buat..
banyak yang nak citer ni..
pasal birthday adik, adik yang manja tak kasi kakak dia balik shah alam..
dan banyak-banyak lagi..
tengok la saya merepek lepas ni dan ha!! satu lagi..
tahniah Arsenal menang, yeahhhhh!!!!
peminat Arsenal nieh...bangga ni...

tu je la dari saya... tunggu entry akan datang..

2 comments:

  1. wah peminat arsenal.tahniah
    saya peminat The Red Worrior jea :)

    ReplyDelete
  2. adik2 ayu pun xbg ayu kalau kena balik puncak alam...:)

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post