Friday, March 30, 2012

Segmen: Farah Nak Review Belog Korang


hye... I'm in the house...hahaha...sje nak cheer kan mood sikit..
ni nak join segmen lain dari blogger Farah Alias


mesti dia tengah rajin...ni sebab Farah tengah rajin, review la blog saya yang simple ni..
siapa-siapa nak join segmen ni,meh la sama..
nasib dia ada cakap nak tag orang pun boleh, so dia bg optional..which I most prefer that,thanks ya..
tu aje dari saya... rajin-rajin la review kat sini ek..

#support other blogger segment to create a happy blogging environment



1 comment:

azam said...

salam kenalan
www.laman-ayahsu.blogspot.com

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...