Tuesday, March 13, 2012

Contest Aku Suka Makan Coklat!!


salam kepada semua yang sudi jenguk-jenguk blog ni..
tertarik dengan contest ini, saya ambil keputusan untuk menyertainya..
klik sini untuk keterangan selanjutnya..

ikut apa yang dikehendaki dalam contest ni..

kenapa saya suka makan coklat??

1. atok (belah mak) sangat pandai buat kek coklat.. kalau balik Ipoh, ada je kek coklat tu.. pernah berebut dengan Pak Su sebab nak kan kek coklat tu..

2. bila stress, moody selalu makan coklat..
owh yea coklat kegemaran suatu ketika dahulu HAZELNUT, dan sekarang dah pandai menilai FRUIT&NUT, ALMOND...banyak lagi..

3. digelar hantu coklat kat rumah..semua nak coklat..ais-krim coklat, hot chocolate...

4. siap pernah buat entry kalau la semua benda diperbuat dari coklat..pernah bercita-cita ada kilang macam dalam citer Charlie and the Chocolate Factory...

5. pernah buat topik coklat time Matrikulasi..
6. boleh habiskan makan coklat bar sorang-sorang dalam masa sejam..(kalau banyak stok)
7. masa time kat sekolah asrama dulu, tak pernah putus supplier coklat..
8. agak kedekut nak share coklat sebenarnya, tapi time kecik-kecik la...sekarang dah besar dah pandai dah heehe...
cukup tak sebab ni..nak tulis banyak-banyak sebenarnya tapi cukup la ni je..
tarikh tutup contest ni 28/3/2012 (sempena birthday admin blog ChocoSweeties)
saya nak tag blogger Allya Syahira, Istana Biru, whitecappucino 
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...