katun...katun...(cartoon)


salam kepada semua yang datang ke blog saya..
entry kali ni...memang sesuai dengan blog yang tuan empunye giler katun..


jadi berdasarkan response jadi ramai la sebenarnya suka katun..
ada banyak kebaikan katun taw sebenarnya..

1.sesuai untuk tontonan umum dan yea betul ada jugak yang tak sesuai terutamanya anime..awek-swek yang seksi..tapi awal lagi ada warning...
 dari ke yang kecik sampai la ibubapa boleh tengok katun.. kadang-kadang parents yang tolong ingatkan waktu sekian2 katun tu..
2.ada pengajaran disebalik citer tu
contoh naruto lebih fokus kepada perjuangan, persahabatan..
one piece pasal impian yang perlu dicapai.

3. belajar benda,ayat baru

contoh lagu tema Spongebob
Are you ready kids "Aye Aye Captain"
I Can't hear you "AYE AYE CAPTAIN"
Ohh...
Who lives in a pineapple under the sea
"Spongebob squarepants"
Absorbant and yellow and porous is he
"Spongebob Squarepants"
If nautical nonsense be something you wish
"Spongebob Squarepants"
Then drop on the deck and flop like a fish

"Spongebob Squarepants"
READY
Spongebob squarepants
Spongebob squarepants
Spongebob squarepants

SPONGEBOB SQUAREPANTS! AH AHH AHH AHAHAHAHAHAHAHHH...

ayat yang di'bold' terer kan ayat tu?? pernah terpikir tak?
dalam lagu tema citer kanak-kanak,ada ayat macam absorbant,nautical..

apa pandangan korang?
3 comments

Popular Posts