lama mendiamkan diri...


salam kepada semua bloggers dan silent reader..
lama saya mendiamkan diri.. facebook pun tak update apa-apa, twitter pun tak bukak..
tak tahu la kenapa, kemalasan nak bersosial di laman sosial yang meninggi...hehe

boleh kata hampir la 2 minggu..
apa saya buat dalam 2 minggu ni?? study pun boleh la.. tak ada pun final year project (FYP)
atau event-event fakulti kena terlibat..
apa yang buzy sangat?? 

tak ada apa-apa pun...cuma rasa perlu stay hidden for awhile.. #poyo
sebab dah terlalu 'melekat' dengan blog,fb, twitter..

so, ni dah ada semangat yang ada nak tolong member nya FYP dan nak berblog..
hope consistent la lepas ni...hehehe
ni keje menangguh ni.. due date dah nak dekat ni...nak explain lagi kat kawan ni...
hehhee...jadi YOOOSSHHH!!!!
semangat ni...

Post a Comment

Popular Posts