Friday, March 02, 2012

Promote Blog Kaw-Kaw

Assalamualaikum kepada semua.. entry kali ni nak promote beberapa blog yang sering saya beri jenguk dan bacanya...

1. Blog Fendy

blog yang banyak bagi input yang bermanfaat sama ada berbentuk tips, info, motivasi..
sangat menarik untuk kita semua..

2. Allya Syahirah Riff

dengan trademark "nama je penyek tapi tak penyek pun" si photographer muda banyak menceritakan sekelilingnya dengan gambar... best untuk diterjah..

3.Tiara Fazlin

kawan sekolah rendah..sekarang belajar kat Ireland.. kadang-kadang baca entry dia buat saya tersenyum...
kalau dia buat entry, cepat aje nak baca.. bila tengok gambar-gambar dia rasa macam nak pergi je sana..

ni aje la saya nak promote..  terjah la mereka ek...

3 comments:

  1. ANISA: wowo...thanx..tak sangka di promote....

    ReplyDelete
  2. wuuhuu terharu gila. thanks a lot. appreciate it :)

    ReplyDelete
  3. Nisa! Seganla kwn skolah baca blog! Hehe anyway thanks! :)

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post