Friday, March 02, 2012

Promote Blog Kaw-Kaw

Assalamualaikum kepada semua.. entry kali ni nak promote beberapa blog yang sering saya beri jenguk dan bacanya...

1. Blog Fendy

blog yang banyak bagi input yang bermanfaat sama ada berbentuk tips, info, motivasi..
sangat menarik untuk kita semua..

2. Allya Syahirah Riff

dengan trademark "nama je penyek tapi tak penyek pun" si photographer muda banyak menceritakan sekelilingnya dengan gambar... best untuk diterjah..

3.Tiara Fazlin

kawan sekolah rendah..sekarang belajar kat Ireland.. kadang-kadang baca entry dia buat saya tersenyum...
kalau dia buat entry, cepat aje nak baca.. bila tengok gambar-gambar dia rasa macam nak pergi je sana..

ni aje la saya nak promote..  terjah la mereka ek...
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...