Saturday, March 10, 2012

Arti nama anda apps on facebook


salam kepada semua bloggers dan silent reader..
hari ni hanya duduk dibilik mengadap laptop, lantaran itu buat keputusan layan apps yang ada di fb..

tiba-tiba dapat ni ha...

aduishh ni tipu... LIAR yang eden dapek..yang tak boleh tahan tu boleh ada meaning in english atau b.melayu..
wahhh...sangat menarik..tipu ni...Liar (utk english mksdnya penipu) mana ada tipu,kalau tipu sunat tu mcm cari alasan assignment tak siap ke.. tu boleh la bukan selalu pun..
kalau yang maknanya yang liar tu...tak pun..perangai liar ishh tak ada la..

maksud nama yang sebenarnya : Kasih sayang yang berkembang (refer pada bapak saya la)

korang dah cuba ke?
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...