Thursday, March 29, 2012

layan citer Anak-anak Sidek time sekolah dulu


salam kepada semua blogger...dan tak lupa kepada silent reader yang disayangi sekalian..

ni nak tanya ni,ada siapa-siapa tak layan citer Anak-anak Sidek time sekolah dulu, cuba angkat tangan..
tak yah malu-malu nak ngaku pun..mmg citer ni best kan.. 
hahaha... share kat fb pun, ramai jgk yang like..

tahu tak citer ni? siap buat buku lagi..
tiap kali nak tunggu keluaran seterusnya, sanggup pergi beli kat kedai buku tu..
kumpul duit sebab nak beli buku tu..kan kan??
rasanya ni la kegilaan time sekolah.. semua la nak main badminton gara-gara citer ni..
<saja share something sebelum pergi kelas ni..>

3 comments:

Anonymous said...

memang best..mcm2 ragam..hihi
usop pun best.hihihi

Aiman Isa said...

usop sopian kot nama cita tuh.. haha

LOL. cerita legend!!

icumm said...

Baru brkesempatan nk bw sini..nice blog..jmputlah jenguk blog icumm yg xseberape.^^

http://icumm-icum.blogspot.com/

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...