Sunday, March 04, 2012

happy birthday to tiya

(this entry dedicate to my beloved sister)

hye to all of you..
after have fun celebrate my sister's birthday yesterday (3rd March)
you want to know what are her presents...

kenal tak apa ni...hahaha..bukan semua ni si tiya ni punya..


fanatik sangat dengan hello kitty, nak bagi satu kat akak dia pun dia tak kasi..

ha!!! kan dah cakap bukan tiya punya... besar kn kepala boboi boy

ni je dia punya...ada lagi sebenarnya.. cukup la.. ni je yang sempat candid..

dah 5 tahun adik saya sorang nieh...

dear tiya, be a good girl..jangan nakal2..
nanti akak ajar tengok citer korea ek.. jangan bebel kat akak cakap "ooo akak nak kawen dengan abang2 ni ea" <bertuah punya budak>
sorry la tak bagi pape kat tiya.. gaduh2 je la boleh ea...hehe..
nanti akak dah balik dari shah alam kita main lagi ek..
belajar ABC sampai pandai...nanti eja nama akak pulak ea..


with lots of love, kakak


Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...