Monday, July 25, 2011

citer seram? NO way...

sekarang ni dh banyak citer genre seram kn?
bpe byk pun citer seram, saya siyes x minat
w/pun org ckp, "xseram pun"
kadang2 tgk je la,pastu akan ckp
"tidakkkkkk nyesal tgk..xbest pun"
mulanye nape saya 'suka' tgk citer seram
citer CHILD'S PLAY
korg dh tgk?? dipaksa tgk...semua sekali (1-4)
bila tgk mata tutup dgn tangan..tapi still intai2 nk jgk tgk
malam2 terbayang,si chucky tu dtg kat bilik
dengan bawak pisau...then nak tikam!!
then jerit "tidaakkkkkk!!"
tu la selalu dlm bygn time kecik
dh la tdo sorg2 dlm bilik...
time sekolah mmbr citer hantu..time2 tgh syok citer
leh pulak pintu tu tertutup sendiri...<imaginasi bbdk>

dh makin besar,tak kan semua nk kne diteman,
so buat decision,elak dari tgk citer seram
lepas beberapa tahun,tak tgk citer horror,
so,mmg dh x kisah kalau pergi toilet pukul 4pg
time ddk kat Samura dlu...
sampai mmbr ckp, "berani nye ko.."
disebabkan keberanian saya ni,ramai mmbr suh temankn..
gi ampaian,temankan kalau time 3-4 pagi

sekarang? ok je kalau tgk...
sbb memori x bpe kuat khas utk citer seram
tapi...bila ttbe dtg...uishh
yg aritu mmbr knekan link kuar muke 'x serupa bikin' tu
xle tdo malam kot..
yg ada bdk menari2...ttbe masuk dlm bilik
igtkn biasa2 je..ttbe amik kau kuar dengan mengilai2nya
mmg mengucap la saya time tu..
xle tdo..siyes..jadi tolong la..jangan buat begitu...
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...