Thursday, July 28, 2011

hang out

memandangkan hari ni baru je 
premier untuk Captain America
(x perasaan pun hari ni 1st tayangan)
awal2 pukul 11 pagi dah pergi bahau
pergi tgk wayang
"tgk je la apa2,janji ada"
tu larh 1st plan kitaorg,tgk dgn hanis(kebetulan nama sama)
time beli tiket,kitaorg yg 1st beli
abg kaunter tiket ckp,"kalau xsampai 4org,citer xle on"
padahal bila nk beli tu,dh melonjak2 keriangan
"kita je ke?? gilerrrrr best"
kalau tak mmg suka hati la nk ddk kat mne nnt

rating: 4/5
xnk citer sgt,sbb still 'panazz' kn?
kalau dh citer,xde lak org nk tgk...

nak ucapkan terima kasih kepada kawan saya,hanis
mula2 takut gk kot2 dia xlayan citer ni
tapi sampai dh tukar profile picture kat fb
mknenye suka la tu...
thanks for today...
p/s: saya ni kurang suka tangkap gambar,
so..xde gambar time hang out...(sorry hehe)
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...