Sunday, July 17, 2011

Promote Blog Kawan2 Saya dalam Satu Entry

asalnye dari blog Chegu Zubir ni saya dapat idea... tapi saya rasa saya nak share blog2 yang lain jgk.. 
ini antara blog2 yang saya selalu sekodeng kikikiki...

dia gelarkan dia Chegu Zubir... suka entry2 dia. ada yang berinformasi,ada yang seronok utk dibaca
bagi saya dia seakan2 byk benda nk diceritakan..
selagi saya ada masa utk layan saya akan layan...

http://akudan2day.blogspot.com/
ini kawan saya nyer blog...sgt fan pada SNSD...nice jgk entry dia...

 ini pun kawan saya punye blog... enrty dia ada mcm2 tapi tgk la mood dia mcm ne

http://seindahnukilanizumi.blogspot.com/
antara blog saya akan tgk2 jgk sbb bagi saya dia kreatif...

http://khairulazkar.blogspot.com/
dia ni boleh dikatakan photographer la...kawan satu sekolah dlu...SAMURA...kenal mcm tu je la..
hehehe anyway i like his work...tu yg promote utk entry kali ni...

http://nowevery1canbuy.blogspot.com/
this blog sort of shopping online...for those who like brand things but for me it's kinda affordable to buy it..boleh la usha blog ni...ini pun kawan sekolah saya jugak...

http://sharizazalea.blogspot.com/
ini kawan saya jgk...lately sibuk dgn infosys dia..sort of utk bdk network nye things...
like her entry w/pun pjg utk dibaca...

http://nurraudhazainal.blogspot.com/ini antara kwan saya dekat UiTM jgk...disebabkan dia sebenarnya saya start blog...dlu ada la time kelas IT mse sem 1,tapi blog tu sekadar utk assignment...then,dh lpe password and everything...tu yg start all over again...

p/s: baca la blog ni...hanya mampu bagi link je...nk bg description panjang2 pun xreti nk explain...ada masa tgk la k...ada yang dh lme x update tu,xtaw la pulak...mungkin xde masa sgt or internet problem...
saje nk berkongsi blog2 yang saya selalu usha..even saya sendiri xramai follower tapi ini antara yang saya follow...
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...