Friday, July 22, 2011

surat+kad dari kawan: sentimental value

mungkin surat-menyurat hantar ke kawan dh xde sekarang ni
suka sangat time diaorg bagi
ini pun sbb aritu mengemas bilik,terjumpa la ni...
kad birthday..walaupun cuma kad tapi hadiah yg bermakna sgt

kad ni dapat time form 4 (kebanyakannya) 
sbb 1st time ddk asrama dan plg xbest nye
time besday tu exam add math..
yg ada gmbr ladybird tu kawan saya nama dia lyana yg bg
kreatif kan?
time form 5,dia bagi yg ada bunga2 tu..
perasan x,yg ada kad warna merah tulis "Selamat Hari Lahir Anisa"?
ni kwn2 lelaki kelas 4 cerdas yang bagi 
yg paling sweet,diaorg letak kat atas meja
so pagi2 sampai kelas nmpk kad tu atas meja

surat lagi
kali terakhir dapat surat mcm ni tahun 2005 kot
sbb masing2 sibuk kn..nak PMR kn time tu
surat2 ni biasa nye tanyakn khabar
hehehe xguna pun format surat kiriman tak rasmi
awal2 je la,lepas tu guna point form je
yang pernah bagi mmbr SK Cenderawasih
rinuga, fatehah, farah atiqa,ain syazana,hawa
dulu selalu excited bila surat sampai rumah
dari kiri: congratulation, wish good luck,perpisahan
ini lak kad yg terharu jgk la..
so,terima kasih taw..
simpan lagi..sayang nak buang
kad2 raya...banyak lagi sebenarnya tapi xcukup ruang
ini tak kan xtaw kot...hehehe
KAD RAYA
kelakar bila baca balik,soalan yg common..
"balik raya kat mne?"
"bpe pasang baju tahun ni?"
"buat ke beli kuih raya?"
yang paling kelakar nk post kn kad2 ni
sbb kalau mintak address kantoi sudeh
so masing2 amik alternative letak kad raya kat bawah meja owner tu
sbb saya pun buat jgk hehe =)
mesti dah lama kn xdapat kad2 ni..
mula2 kad,then sms sekarang facebook
lepas ni?? tunggu je pe nk jadi
ni la kje time cuti sem ni..kemas2 mne yg ptt
last2 jmpe kad dan surat2 ni...
korang mcm ne? dpt mcm ni gk ke?

Post a Comment

Rahsia Kekal Remaja

Alhamdulillah diberi kesempatan untuk terus dan terus beri manfaat dengan pelbagai cara kepada ramai orang. Ternyata bukan mudah tetapi Ni...

Cerita Panas Blog Minggu Ini