Tuesday, July 19, 2011

The Amazing Spider-Man (2012) and Captain America

mesti ramai dah dengar pasal Spiderman 4
yg paling jadi kontroversi ialah 
Peter Parker dah tukar pelakon yg sebelum ni Tobey Macguire
latest Andrew Garfield
yg pasti orang akan salah anggap dan menyatakan 
"it is a replacement" but sure is not..
even Andrew hope people see it as the new chapter for Spiderman

tak sabar nak tgk hasil lakonan dia
mungkin orang akan bandingkan dia dgn Tobey
whatever it is just watch it
maybe there is difference

cool huh??
okay now about Captain America
saya kat sini nak prejudis pasal negara kat sini
but it just a part of me who like superhero that much
selalunya dgr pasal Captain America dari katun
bagus jgk dijadikan cerita
Chris Evan take the main role
and yeah the custom cool too...
dia ni berlakon dalam Fantastic 4
kalau sapa2 ikut la
'Human Torch'
so...best betul dia dh jadi 2 kali superhero
sama la dgn Halley Berry; Cat Woman and Storm (X-Men)

can wait to watch it..

p/s: sorry for the mix up language..bahasa rojak...hehehe
Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...