Friday, June 30, 2017

3 Cara nak dapatkan post terbaru dari Anisa Anuar official blog

 
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Okay lah straight forward je post kali ni,
 

Cara-cara nak dapatkan post terbaru dari

Anisa Anuar official blog

 

Ada 3 cara mudah boleh korang buat.
 
 
Yang pertama, of course dengan jadi follower blog ni..
and directly akan dapat update kat reading list.
 
 
Yang kedua, tekan butang "Subscribe" atas nun kat blog ni.
Nisa baru create butang "Subcribe" ni, so feel free to subscribe ea..
 
 
 
Last but not least, FB page.
Mostly my silent reader and my friend yang like.
Tak berapa war-war kan sangat page ni kat personal FB.
For me, sape nak like boleh aje.
Any update Nisa akan letak sini. Cuma kadang-kadang lambat jugak la.
Ada jugak buat throwback post-post yang lama.
 
 
Senang je kan? Mana-mana cara pun boleh.
InsyaAllah semoga semua mendapat manfaat dari blog Nisa ni.
 
 


4 comments:

Adam said...

Sekarang pembaca dah faham lepas baca entry ni. Sebab tulisan rengkas tapi senang paham.

Busyra Bt Takiyudin said...

betul tu.. follow blog pling penting.. tp bg silent readers, like page tu pling pnting:)

mamapp said...

Ok. Mama dh follow melalui googleplus

Anisa Anuar said...

terima kasih semua...

Keletah Maira Arissa

Sedang ayah tengah melayan cerita Jurassic Park, si anak mula tertarik dengan rancangan TV. Tapi setiap kali nampak kelibat dinosaur, M...