Blog Review - Nour Adieb, Blog Mayy Jie & coretan bulan


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semuanya.. Dah lama sebenarnya tak buat blog review, jadinya hari ni tergerak hati nak review 3 blog ini. Mereka adalah nourayuadieb , Mayy Jie dan coretan bulan .

Nisa boleh samakan mereka ni menulis blog ada berkaitan personal, blog dan
juga review. Suka ketiga-tiga blog ni, masing-masing design simple and yet nice to watch. Sempat blog-walking blog mereka dan tak sabar nak baca lagi. Walaupun ada komitmen masing-masing tapi tulis tu tetap ada. Pada korang yang tak baca lagi blog diaorang ni pergi la.. mana tahu yang tengah nak mencari ilham apa-apa, tiba-tiba pergi blog diaorang and jumpa apa korang nak (atau mungkin jodoh korang ke...ahahha overrr pulak.. tiba-tiba nak jadi match-maker)

Nah, Nisa tepek gambar header blog diaorang dan jangan lupa pergi terjah taw.. ehh jangan lupa follow diaorang jugak. Apa- apa yang menarik dari blog diaorang yang boleh korang terapkan, nanti kongsi dengan orang lain jugak okay? Tak susah pun nak buat..

Okay la Nisa nak blog-walking lagi ni. Blog mana pulak Nisa nak review ea..






2 comments

Popular Posts