Cerita blog

Sebabkan hari ni macam rajin sikit nak belek-belek blog, terlintas nak tengok blog mana masih lagi aktif. Iyelah nak kata baru, dah nak masuk 6 tahun jugak Nisa dengan blog ni..

Nisa sentiasa baca blog-blog yang sedia ada untuk beri inspirasi Nisa menulis. Seronok bila baca karya orang, terutama datang dari hati. Korang pun rasa yang sama kan..

banyak jugak kan...
Ehh ada yang Nisa tak follow lagi ke? Boleh je letakkan link ea. Tak ada spesifik syarat. Janji ada blog, itu je. Tengah nak check blog-blog yang tak ada, bagi laluan pada blog lain pulak.

Terima kasih. Salam Ramadhan semua.
2 comments

Popular Posts