Wednesday, May 09, 2012

Segmen: Geng Blogger by Aisyah Humaira'



it's been a while for me to join segment from blogger for this month..

since I only have one class for today, I decide to blog-walking, then I saw this segment from Fendy's Blog

I am in category C (details all at Aisyah Humaira' blog)

close date is on 12th May 2012 at 11.59p.m..

interested? come join in.. to miss Aisyah, it is my pleasure to join in..hehehe...

"attack that blog!!!" (^_^)

14 comments:

  1. terjah dari segmen yang sama :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  2. sggh dr segmen n geng blogger yg sama.. (:

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama . Jemput singgah sambil join giveaway saya
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    Follow kalau sudi . =)

    ReplyDelete
  4. Arol Mubin datang terjah blog nie! Kita dari Geng Blogger yang same! :)

    P/S : Nak tahu tak kenapa ramai panggil Arol Mubin "ATOK"? Jomlah singgah blog Arol! :D

    ReplyDelete
  5. salam..singgah sini jap..kita sama la geng blogger c(^_^)hihik.jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html thanx:)

    ReplyDelete
  6. terjah balik dari segmen yang sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/05/segmen-geng-blogger.html

    ReplyDelete
  7. follow cini ^^
    dari segmen yg sama Blogger B ^^

    ReplyDelete
  8. hai hai hai dr segmen sama menerjah ke sini.. heee.
    jom ke sini

    damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  9. AnonymousMay 13, 2012

    salam singgah dari segmen yg sama..Kita dri geng blogger yg sama la..Da follow cnie..follow balik klu sudi dan br ikhlas..:)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen dan geng blogger yg sama ^^!

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger.html

    ReplyDelete
  11. #190 follow sini sekali....:)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen blogger aisyah humaira'.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan..bw here(^_^)..dtg melawat geng blogger yang sama

    ReplyDelete
  14. hye saya Am . pemilik blog amercorner.

    Saya berumur 18 tahun :D muda lagi kan ahok hok hok . dah nak 19 bulan june ni ..

    apapun itulah sikit dr pengenalan saya dengan blog ini..


    saya datang dengan tiga hajat .
    1.saya follow blog ini jika belum
    2.saya dari segment yang sama. gang blogger by niera.
    3.Saya amat mengharapkan kunjungan balik dari tuan punya blogger.

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmengeng-blogger-by-aisyah-humaira.html?showComment=1336967709831#c7942352362741689532

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post