Friday, May 04, 2012

menang anugerah!!


salam kepada semua...dan salam Jumaat juga..
hari ni nak post entry pasal kemenangan Persatuan saya (dah mantan)


anugerah program terbaik asia pasifik karpesky competition+anugerah persatuan mahasiswa terbaik

rasa sangat berbangga dengan kejayaan kami semua..

event yang menjadi taruhan ialah
 sangat bermakna bagi saya.. bersyukur kerana saya dapat merasainya..dengan rakan-rakan seperjuangan..
terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung..
cuti 4 bulan yang sesungguhnya banyak beri saya pengajaran..

rasa nak je cakap "LET'S DO THIS AGAIN!!"
 


Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...