Monday, May 21, 2012

siapa cakap basketball tu permainan orang-orang tinggi je??


as-salam kepada semua.. 
semalam (ahad) saya tengok game basketball untuk SUKOL'12 (Sukan Antara Kolej -UiTM)

antara player yang main mostly kecik-kecik je.. (ayat kasi sedap sikit)
tapi lincah diaorang sangat mengkagumkan...bila dapat bola tu,shot tu seriously the best.. susah nak describe dengan kata-kata...stamina diaorang...sangat-sangat kuat...maintain sepanjang game dan owh yea...mereka sesuai di-posisi point guard. .kesimpulannya dari game tu, basketball tu bukan la permainan hanya orang tinggi....

maaf la..saya kalau tengok game basketball, macam budak-budak laki tengok game bola sepak..
menjerit kat court..."tidakkkk...shot...shot!!" 
berbaloi jugak weekend ku kali ni, walaupun dari pagi sampai ke malam layan game basketball...sempat jugak lepas kan rindu dengan main basketball...woott~~

selalu berpegang pada ayat ni kalau main game, apa jenis game pun "don't hate the game, hate the player!!" hehehe tu saje dari saya..


Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini