Sunday, May 13, 2012

setahun sudah gunanya..


salam kepada semua yang datang ke blog saya..
yang baru menjejakkan diri ke blog yang ter-sangat la simple ni, terima kasih..

hari ni..genap la setahun ku gunakan handphone c3 ku ini


yang tu...nampak kn..
terima kasih la wahai phone ku..yang banyak berjasa...
dengar lagu, tepon family, bagitahu kelas cancel kat kekawan..
macam-macamdah tempuh.. rasa bila hilang sekejap tapi sebenarnya tak hilang pun..
bla..bla..bla... <1/2 jam kemudian>

hehehe... saje nak ting tong kan diri ni..
terima kasih sebab layan ke'sewel'an diri ku ini...
tu saje...sekian..
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...