Sunday, May 13, 2012

setahun sudah gunanya..


salam kepada semua yang datang ke blog saya..
yang baru menjejakkan diri ke blog yang ter-sangat la simple ni, terima kasih..

hari ni..genap la setahun ku gunakan handphone c3 ku ini


yang tu...nampak kn..
terima kasih la wahai phone ku..yang banyak berjasa...
dengar lagu, tepon family, bagitahu kelas cancel kat kekawan..
macam-macamdah tempuh.. rasa bila hilang sekejap tapi sebenarnya tak hilang pun..
bla..bla..bla... <1/2 jam kemudian>

hehehe... saje nak ting tong kan diri ni..
terima kasih sebab layan ke'sewel'an diri ku ini...
tu saje...sekian..

2 comments:

  1. tepon c3 awk sbijik cam sy..hihi...tp sy bru jer bli...hihi..
    tgok entry ni

    http://aliasafifah.blogspot.com/2012/05/my-wishlist.html

    ReplyDelete
  2. tepon saya plak asyik merajuk je ngn saya huhu

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post