Friday, May 18, 2012

mood : convocation!!


hye kepada semua.. owh tajuk atas nak kasi sebarkan mood konvo..
bukan saya...tapi kawan-kawan saya..

disini saya nak mengucapkan tahniah kepada kawan-kawan yang dah habis belajar dan ada yang sambung jugak.. akhirnya dapat pegang scroll tu.. susah payah tempuh...
syabas dan tahniah...

moga korang terus success... dimurahkan rezeki..
dan kepada saya, pergi tengok kawan konvo, sekadar amik mood untuk tahun depan..
dalam hati berkata " tunggu la saat ku pasti akan tiba"
convocation really give me 1001 feelings.. happy for them.. (^_^)

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini