Thursday, May 10, 2012

jumpa jugak pendrive ku..


salam kepada semua bloggers dan silent reader..tak lupa jugak pembaca setia ku..
(ada ke? cuba angkat tangan sikit..hihihi mana boleh nampak la)

tengok tajuk atas..ha..happy ending kn..
setelah berpisah dengan pen-drive ni genap seminggu..
akhirnya dah jumpa tadi..
tak sempat nak cakap terima kasih kat orang yang jumpakan pen-drive ni..
macam bergegas sangat dia..

ha!! macam mana saya jmpe balik..
ajaib kn...tak ada la ajaib sangat pun sebenarnya..
tipsnya letak nama pen-drive tu dengan phone number..
tu je trick dia.. apa-apa pun happy sebab dah jumpa balik..
banyak benda tak back-up kat pen-drive ni..
tu pun pengajaran buat diri ku..

terima kasih kepada orang yang tiada nama...

happy nyeeeeeee
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...