Sunday, May 27, 2012

ALONG dah kahwin!!


Assalamualaikum kepada semua.. baru balik dari majlis kahwin abang sedara saya.. Alhamdulillah dengan sekali lafaz, dia sudah pun bergelar suami.. 
owh, mungkin ada pernah terbaca pasal ni ----> is it my engagement? 
ber'konvoi' beramai-ramai ke rumah pengantin perempuan.. terus buat family gathering.. seronok2!! dan...penat...hahha...senang citer seronok+penat..

lepas ni kenduri sebelah lelaki pulak.. hehehe... nasib baik la dapat cuti seminggu ni untuk kenduri Along.. harapnya dengan kesibukkan ni, sempat jugak la saya study..al-maklum la exam pun dah nak dekat.. insya-Allah...

p/s: just simple update after a long day from the wedding..
mood: happy for along, that's for sure..

 



Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...