tinggal berapa minggu je lagi...


         As-salam dan hye2!! tinggal bebrapa minggu je lagi ni bukan la countdown nak cuti atau tarikh nak kahwin atau apa-apa yang menarik...TAPI..tinggal beberapa minggu je lagi dah nak FINAL EXAM..
dan merupakan semester yang terakhir untuk saya mantapkan pointer saya..

        tolak cuti seminggu yang bakal datang ni, tolak study week yang 4 hari tu.. tolak waktu tidur yang melampau.. aduii... memang time management guwa terjejas.. owh dan tidak la akan ku salah kan ber-blogging.. hal ini kerana saya tak banyak update entry sangat pun..

        jadi kepada yang senasib dengan saya...sama-sama la kita berusaha..menaikkan pointer..walaupun ada yang bunyi-bunyi malas+almost give up..sama-sama la motivate kan diri.. just hang in there..we almost done..
banyak-banyak buat latihan, jumpa lecturer, kalau nampak kawan yang dah down...ajak belajar sama.. rajin pergi library.. <in progress semua ni>

Post a Comment

Popular Posts