Sunday, May 13, 2012

Segmen: saya blogger dari universiti...


salam kepada semua... hari ahad yang indah ni, 
nak join satu segmen dari Afifah Daliliey klik untuk keterangan lanjut

dialu-alukan juga untuk yang baru dapat tawaran sambung belajar mana-mana pun..

jadi, header dah letak..follow pun sudah..

details: sekarang semester ke-6,last semester sebelum Latihan Industri..
di Universiti Teknologi Mara (UiTM)
Bachelor of Statistics 

nak tengok berapa ramai blogger universiti..
last date: 19/ Mei/ 2012

minat?? jom!! memeriahkan lagi segmen ni..
Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...