Sunday, May 13, 2012

Segmen: saya blogger dari universiti...


salam kepada semua... hari ahad yang indah ni, 
nak join satu segmen dari Afifah Daliliey klik untuk keterangan lanjut

dialu-alukan juga untuk yang baru dapat tawaran sambung belajar mana-mana pun..

jadi, header dah letak..follow pun sudah..

details: sekarang semester ke-6,last semester sebelum Latihan Industri..
di Universiti Teknologi Mara (UiTM)
Bachelor of Statistics 

nak tengok berapa ramai blogger universiti..
last date: 19/ Mei/ 2012

minat?? jom!! memeriahkan lagi segmen ni..

10 comments:

afifah said...

statistik...bgus..bijak2..hihi...da last sem da..btw,tq join sgmen fifah...followed jgak...

Pecinta pink^^ said...

salam kenalan..sy singgah bw sini.sy blogger UUM.jom-jom singgah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html thanx:)

ikaa said...

dr segmn yg smaa

http://bakul2011.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

AkmaDanira said...

Salam , singgah sini dr segmen yg sama.
salam perkenalan :)

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

kitebudakbaik said...

dari segmen yg same

kite blogger dari UiTM kuala terengganu
lai lai lai

http://snowhitesenget.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Anis Azmee said...

salam perkenalan.

dari UiTM DUnGUn

http://jmapelle.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti.html

ainol akasyah said...

Salam Perkenalan


Saya Blogger Dari Unimas Sarawak, Jemput Singgah Blog Saya?

Busyra Bt Takiyudin said...

dari segmen yang sama

http://busyratakiyudin.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Kotak Mancis said...

menerjah kemari malam2... hehehee... uitm lagiii... ramainya warga uitm

sweetsourlife said...

kita pon join..sudi lah jenguk :)

http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti-by.html

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...