Friday, June 01, 2012

MIB3 best!!!


 


Assalamualaikum kepada semua...dan hye... lepas tengok citer Men In Black 3, saya kasi 5 BINTANG penuh.. overall, jalan citer menarik.. kalau tak paham dari mula, susah sikit.. walaupun kena jugak berfikir...tapi boleh la..bagi pendapat saya, nice la citernya ada permulaan--klimaks--ending tak mengecewakan.. pada mulanya ada niat nak tengok 3D tapi seriously nasib baik tak tengok 3D.. cuba bayang time Agent J (Will Smith) nak lompat dari sky-crapper tu... mau tak gayat.. plus dengan muka alien agak la creepy...tiba-tiba kat depan screen...mau tak menjerit.. hahaha~~
ada la jugak saya melompat dari kerusi tadi..tah mana keluar dinosaur (bila Agent J time travel)
cakap pasal time travel, ada la pasal bila time travel ada symptom: minum susu coklat, pening-pening, tak sedap badan..ironiknya, saya ada rasa pening,tak sedap badan (betul-betul menjiwai watak bila time travel la tu) (^_^)

tadi pergi wayang tu pun FULL HOUSE kot... penuh semua sit..dapat pun sit hujung depan...nasib ada kosong,cukup-cukup kami berempat duduk....ha!! satu lagi!! ada scene (banyak, tak terkira) yang satu wayang tu riuh dengan gelak ketawa... lain feeling nya bila tengok ramai-ramai...

kepada yang belum tengok, pergi-pergi tengok... kalau tak best bagi korang...tak apa la..janji 2 jam citer tu saya enjoy...hehehe...


p/s: banyak trailer upcoming movie yang best...tapi nape tarikh-tarikh tu macam dekat sangat dengan exam...tidakkkkkk!!!


Post a Comment

Kematangan dalam blog

Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa...