Saturday, June 02, 2012

bila stalker yang tegar sudah mari...


Assalamualaikum dan hye semua yang datang ke blog ni..
walaupun penat lepas uruskan kenduri abang sedare, tiba-tiba datang idea ni..
dah kata kenduri mesti la family gathering sekali kan.. ada la ayat-ayat ni keluar dari mulut ku.. "wahhh di facebook kau, bukan main ya post status"
biasa la jawapan nya "erkkk...hehe mana ada.."
jelas dah kantoi.. hahaha sebenarnya, tak ada niat nak menyakat ke...perli ke... cuma nak kata diaorang tu di'stalker' oleh ku... owh, stalker seperti ku...kadang-kadang saja je tak tinggal apa-apa jejak..

dah biasa sangat tengok kerenah orang kat facebook...cuma bagi pendapat saya la, andai kata nak jugak luahkan...tu je cara nak cooling down...ada satu term di mana kita pergi kat setting tepi post tu,buat ONLY ME.. and one more thing, if seriously nak tegur...in my opinion...bukan dengan tulis kat post status..walaupun tak tulis nama..better la just inbox kat orang yang berkenaan..
uihhh, tertusuk jantung dia...boleh bad hair day orang yang ditegur... dan yea..walaupun yang nak tegur tu benda yang baik...still in a good way..

bak kata Imam Asyraf, toleransi komunikasi di luar maya (dunia realiti) dan alam maya masih guna cara yang sama walaupun tak bersua muka.. maknanya disini, tak kira la apa cara teguran atau komunikasi...even cakap still kena ada manners..

entry ini hanya lah pendapat saya semata-mata... lain orang, lain pendapatnya...
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...