Sunday, June 17, 2012

Nexcare: cara penggunaan nya


Saya terima komen ni dari salah seorang pembaca saya..

maaf tak cerita lebih detail mengenai benda ini...kerana ada hal-hal yang tak dapat dielakkan..
Nexcare ni ala-ala plaster tapi untuk jerawat.. kan kita ada yang jenis nak picit je jerawat, jadi bila guna ni..jerawat tu akan remove sendiri.. jerawat yang dah 'masak' je taw..
Alhamudulillah memang berkesan la.. kebaikan guna nye, bila kita picit jerawat selalunya akan ada parut atau bekas jerwat tu kan..bila guna ni, tiada lagi kesan parut atau bekas jerawat tu..


berapa lama nak letak? sebaik-baiknya semalaman..sebelum tidur tu kan..
best kan?? senang je.... cuba la..
yang saya beli ni 7 keping kan...ada 36 keping tapi harganya pun boleh tahan la mahalnya..
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...