Monday, June 04, 2012

dah bosan dengan facebook?


Assalamualaikum da hye semua... mesti ada yang dah rasa bosan dengan facebook kan.. saya?? boleh la kata bosan jugak... kalau bosan apa yang korang buat ek?
kalau saya la... 
firstly, men poke..selagi orang tu, balas poke selagi tu la poke dia..
secondly, chatting dengan sesiapa yang nampak available online..
thirdly, sharing2 gambar kelakar...atau apa-apa yang menarik..tapi kalau yang bab-bab agama, saya lebih prefer untuk membacanya dari share kan ke wall...risaukan sumber nya dari mana..
yang keempat...scroll news feed tu sampai juling mata..
yang kelima...like mana-mana yang rasa sesuai untuk like...tapi..tak semua saya akan like..kena guna sixth sense dalam diri ni..hihhi..dan komen mana-mana rasa boleh celah..kalau tak tahu pucuk pangkal cerita, tak berani la nak komen..
yang keenam, tegur kawan-kawan kat wall mereka..

tapi...kalau dah bosan sangat...log out kan aje..(^_^)
korang pulak macam mana pulak??
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...