Friday, June 01, 2012

ayat best lect 3.0


Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua.. sempena awal Jun ni, nak buat entry ayat best lect 3.0...tengok jugak ayat best lect dan ayat best lect 2.0

selalunya ada yang beranggapan ada certain lecturer sengaja nak fail kan anak muridnya...
tapi lain pulak ragam lecturer yang saya kagumi ni..

"owh jangan risau, saya pun tak nak fail kan korang disebabkan attendance, dengan syarat korang hantar project,buat test dan...tahu bila tarikh exam...dah sangat memadai.."

tambah dia lagi, "saya pun tak nak kamu amik subjek ni lagi semester depan"
<ayat lebih kurang la>

but in the end, bukan makin orang tak datang kelas, makin seronok pulak...one of the class that will not be missed.. tu la orang panggil reverse psychology..<gaya angguk-angguk kepala,tanda setuju> tabik la dengan lecturer ni...

p/s: nama dirahsiakan, harap maklum...
Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...