Friday, June 01, 2012

ayat best lect 3.0


Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua.. sempena awal Jun ni, nak buat entry ayat best lect 3.0...tengok jugak ayat best lect dan ayat best lect 2.0

selalunya ada yang beranggapan ada certain lecturer sengaja nak fail kan anak muridnya...
tapi lain pulak ragam lecturer yang saya kagumi ni..

"owh jangan risau, saya pun tak nak fail kan korang disebabkan attendance, dengan syarat korang hantar project,buat test dan...tahu bila tarikh exam...dah sangat memadai.."

tambah dia lagi, "saya pun tak nak kamu amik subjek ni lagi semester depan"
<ayat lebih kurang la>

but in the end, bukan makin orang tak datang kelas, makin seronok pulak...one of the class that will not be missed.. tu la orang panggil reverse psychology..<gaya angguk-angguk kepala,tanda setuju> tabik la dengan lecturer ni...

p/s: nama dirahsiakan, harap maklum...

6 comments:

  1. klau lec relex.. aku pun relex r x g klas.. huhu

    ReplyDelete
  2. selama SM belajar semua lec sm macam nie..baek sgt..:))

    ReplyDelete
  3. baiknya lecturer itu... dulu masa first year, dekat separuh kelas fail sbb attendence. lect saja nak ajar bebudak baru, azza pun fail. tension! and itulah satu2nya paper yg fail. dalam masa 4 tahun.

    ReplyDelete
  4. pandai lecturer tu reverse psychology. Bukan senang nak dapatkan full attendance dalam kelas ;)

    ReplyDelete
  5. eh macam sama je lecturer kite pun kate mcm ni jugak . hehe

    ReplyDelete
  6. 1st impression ialah buatkan org selesa dgn dia..so that, org ikhlas nak datang kelas dia..hehehe

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post