Friday, June 01, 2012

ayat best lect 3.0


Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua.. sempena awal Jun ni, nak buat entry ayat best lect 3.0...tengok jugak ayat best lect dan ayat best lect 2.0

selalunya ada yang beranggapan ada certain lecturer sengaja nak fail kan anak muridnya...
tapi lain pulak ragam lecturer yang saya kagumi ni..

"owh jangan risau, saya pun tak nak fail kan korang disebabkan attendance, dengan syarat korang hantar project,buat test dan...tahu bila tarikh exam...dah sangat memadai.."

tambah dia lagi, "saya pun tak nak kamu amik subjek ni lagi semester depan"
<ayat lebih kurang la>

but in the end, bukan makin orang tak datang kelas, makin seronok pulak...one of the class that will not be missed.. tu la orang panggil reverse psychology..<gaya angguk-angguk kepala,tanda setuju> tabik la dengan lecturer ni...

p/s: nama dirahsiakan, harap maklum...

6 comments:

Zul Fattah said...

klau lec relex.. aku pun relex r x g klas.. huhu

Zul De Alexis said...

selama SM belajar semua lec sm macam nie..baek sgt..:))

Azza Azman said...

baiknya lecturer itu... dulu masa first year, dekat separuh kelas fail sbb attendence. lect saja nak ajar bebudak baru, azza pun fail. tension! and itulah satu2nya paper yg fail. dalam masa 4 tahun.

Ainn Hazwany said...

pandai lecturer tu reverse psychology. Bukan senang nak dapatkan full attendance dalam kelas ;)

Yasmin Aris said...

eh macam sama je lecturer kite pun kate mcm ni jugak . hehe

Encik H said...

1st impression ialah buatkan org selesa dgn dia..so that, org ikhlas nak datang kelas dia..hehehe

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...