Thursday, June 07, 2012

#18 Sponteneous Thursday



Assalamualaikum dan hye semua..sharing ayat untuk hari ni..

"....di laman sosial ada banyak jenis ragam orang. Ada yang memang jenis suka untuk motivate orang..ada pula jenis orang tahu untuk down kan orang lain..
even pada waktu pagi-pagi boleh down kan semangat orang...."

"owh man..why you spoil my day.."

kita sebagai pengguna mesti bijak menilainya..

2 comments:

Anonymous said...

tak payah layan je orang yg suka downkan orang lain tu :)

ascil.punye.lah said...

haishhhh suka2 aje nak downkan orang.pedulikan aje.

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...