Friday, June 22, 2012

merajuk sebab tak dapat apa yang nak..


Assalamualaikum kepada semua.. semalam telefon dengan atiya, adik saya yang si kecik umur 5 tahun tu la..
selalunya kalau saya call dia tiap-tiap malam dia akan excited, lain pulak malam tu..

"tiya, kenapa tak nak cakap dengan akak..semangat je nak gosip-gosip dengan akak.."
"ha? tak ada pape la.." (nada tak semangat)
"akak ada buat salah ke? penat ke sekolah tadi? gaduh dengan abang ke?" 
(seribu soalan bermain di minda ni)

then, tanya pada bapak...sebab dia pass kan fone kat bapak..
"bapak, nape dengan tiya tu.." saya tanya...
"owh tak ada la..sebab bapak tak belikan dia chupa chup tu.."
lalu saya menjawab, "larhhh ingat kan hape la.."

sumber : yAzid TorPedo
ke main lagi dia...merajuk dengan bapak...sampai tak ada mood nak cakap dengan kakak dia...petang nanti belikan dia chupa chup yang wrapper warna biru tu ek tiya... hahaha... sama je yang si kecik, kakak dia pun sama kuat merajuk..hahaha..opss...buat confession lak..lolsss...
Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...