aktiviti bersama kawan-kawan...

kali ni nak list kan semua aktiviti yang saya buat sepanjang semester baru-baru ni...owh yea...tak ada gambar...sekadar description... boleh kan?? kalau ada yang sama, kasi high-five la...

tak ikut timeline...just make a list..
1. main bowling kat SPACE U8... ada 2 group..main 2 round.. strike boleh bilang dengan jari... one of the best gathering dengan kawan-kawan SMF.. walaupun obviously kalah...tapi seronok..

2. crash into someone's wedding
tak kenal pun pengantinnya siapa...tapi kawan dapat invitation..pastu dia ajak..pergi ikut je..

3. karaoke ada la sampai 30 lagu...sampai hilang suara...hahaha...selalunya nyanyi lagu B.I (giler poyo)

4. makan,makan, dan makan
macam-macam try...semua nak makan..siap boleh buat perbandingan tempat mana best, sedap.. akhirnya merasa jugak makan meatball kat IKEA tu.. owh..maaf tak ada pulak gambar nya..sebab tahu mesti ramai dah tahu.. Seoul Garden...pun dah rasa...hehehe... dah macam boleh buat show jalan-jalan cari makan la..Snowball kat Paradigm Mall pun dah merasa...rasanya kalau aktif foursquare ni...mau full list jugak boleh buat...hihihihi..

5. ronda-ronda Putrajaya
walaupun ada yang akan cakap, "apa la ada kat Putrajaya.." tapi...ha..dah kenal sangat la tempat tu... sempat tangkap gambar banyak2...

6. pergi my best friend wedding
berkonvoi dari Shah Alam ke Melaka.. pengalaman yang memang tak dapat dilupakan...

7. pergi wedding kawan punya abang...dan lepas tu ber-BBQ dengan budak kelas.. konvoi dari Shah Alam ke Kuala Pilah dan...terus ke... PORT DICKSON...

8. bersantai di Sungai Tekala.. wooo...ni pun sangat best... rasa nak buat lagi je...
 
ha..korang macam mana? owh kalau ada kesempatan saya citer la satu persatu semua aktiviti saya tu...dengan bantuan broadband yang tak buat hal..dan gambar yang bagus boleh la diceritakan...tapi kan...rasa macam ada je lagi hehehe...
2 comments

Popular Posts