Saturday, July 21, 2012

Segmen: Kenangan Ramadhan

Assalamualaikum...sempena bulan yang mulia..nak join segmen ni....


JOM JOIN

Kenangan Yang tidak Dapat Dilupakan Dalam Bulan Ramadhan?

bila saya hampir terbatal puasa...sebab excited makan tembikai.. ceritanya begini, hari tu...seperti hari puasa yang lain..full house rumah time tu... macam biasa tunggu azan, dengar radio NOGORI FM... sebelum azan, akan dibacakan doa berbuka puasa...entah kenapa time tu... *ngapp* tembikai yang ada kat tangan time tu..lepas tu.... "AKAK!!! Belum lagi laaaa..." adik tegur...
"WHAAATTTT???" cepat-cepat lari....muntahkan balik... nasib tak telan lagi... aduyaiii.... selepas kejadian tu, memang lebih peka time berbuka... akibat risau sah atau tak puasa untuk hari kejadian, saya putuskan untuk menggantikannya... lagipun saya tak rugi apa-apa pun...(ayat nak sedapkan hati)
korang pun mesti ada kejadian sebegini kan...hehehe...bila terkenang balik peristiwa ni, mesti nak tergelak...

p/s: saya just nak ikut segmen ni je... sebab idea yang best...tu yang tak tagged sape-sape...maaf ya tuan punye segmen..
rupenya pernah diceritakan satu ketika dahulu,,ehem2...tahun lepas je...klik disini..

4 comments:

  1. AnonymousJuly 21, 2012

    kes tak sabar la nie. hehe. selamat berpuasa syg :)

    ReplyDelete
  2. Follow n bw here :)
    http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-kenangan-ramadhan.html

    ReplyDelete
  3. bw sini ..

    selmat bersegmen :)

    ReplyDelete
  4. alamak. nama ngn warna x gtaw. hihi.

    http://1.bp.blogspot.com/-XZysJvcnFnE/UA-hXZjWP_I/AAAAAAAAKKI/YdenCo99P0c/s1600/anisa.png

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post