Saturday, July 07, 2012

update pantas :bila musim exam menjelma...



bila musim exam menjelma, tak sempat langsung nak jenguk blog, update blog, layan facebook...aduhaii...jadi ni curi-curi update entry...
tak lama lagi berakhirnya saya nak menghadap exam ni...insya-Allah dengan keizinan-Nya..
tinggal lagi 2 paper nak tempuh... tempat praktikal...masih lagi tunggu jawapan...


bila musim exam ni juga, ramai yang akan jiwa kacau...rasa kan tidur lebih seronok dari belajar, keluar bersiar-siar untuk release kan tension...apa-apa pun...just keep focus...


bila musim exam jugak, semua sibuk nak tahu carry mark yang boleh buat kita tak keruan...
nak jawapan past year dengan apa cara sekali pun...bila dapat sesuatu, ada juga yang tak nak berkongsi...sedihnya kalau ni berlaku...


macam-macam berlaku akan terjadi time exam.... take care of yourself...be prepared...that's all...
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...