dah habis final exam


Semalam berakhir la sudah exam ku... dan berakhir jugak stage di mana nak kena tempuh exam...wooohoooooooooo (bertapa girang nya hati ku ini)

lepas ni, tengah tunggu update dari tempat praktikal.. 3 bulan praktikal, pastu buat report,presentation...dan graduate la diri ku ini....insya-Allah... tak sangka dah hampir 3 tahun ada kat zaman universiti ni...
lepas ni banyak lagi yang mendatang, harapnya diri ini dapat tempuh segalanya...

okay la nak gi siap-siap mengemas...sekarang ni betul-betul saat terakhir ku di kolej kediaman.. sayang pulak rasanya nak tinggalkan.. owh yea sebelum pergi, nak ucapkan terima kasih kat semua kawan-kawan kelas ku... terima kasih tak terhingga jugak pada yang selalu ajak diri ini sama-sama study...

aduhhhh...rindu dah kat korang...hihihihii...okay la chow dulu..
p/s: entry pendek lagi...
Post a Comment

Popular Posts