lappy ku...sentimental ku...


Assalamualaikum semua...salam menyambut ramadhan dari saya ni.. amboi...tajuk entry kali ni sebenarnya tidak ada unsur jiwang-jiwang pun... nak share pasal laptop ku ini yang hampir 3 tahun umur nya.. walaupun kadang-kadang loading terlalu lama, lama sudah tak update antivirus, ada aje yang tak kena dengan laptop ni... tapi...dengan laptop ni..yang telah banyak berjasa..

maksud barang sentimental mengikut definisi diri sendiri:

kalau orang kutuk macam mana pun, suruh tukar la..beli baru ke...dah tak heran...sebab sayang punya pasal kan.... 

buat assignment dan report, tolong analysis kan thesis kawan, layan social network (twitter, facebook) dengar lagu... kalau nak buat list,memang tak cukup rasanya satu entry.. owh..lupa pulak nak cakap jenama apa...jenama yang dah tak berapa nak femus sangat sekarang ni.. BENQ Joybook S32 Series... legend la laptop ni...hehehe..tiba-tiba teringat dengan entry ni..

Komputer Kesayanganku


 apa barang sentimental korang??

Post a Comment

Popular Posts