Thursday, November 30, 2017

Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!

 
 
Hi semua.. ambil kesempatan yang ada nak memeriahkan Giveaway by EmaLisa ni.
 

 giveaway
 Hai awak, blogger yang hebat tu ~
Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
 
 
Cantik hadiah giveaway... siapalah yang bertuah dapat ni ea..
BTW, thank you taw ajak kita memeriahkan giveaway ni..
Semoga bertambah murah rezeki EmaLisa.
 
Jom pakat-pakat join..
 

No comments:

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...