Thursday, November 02, 2017

Senangnya sweet dengan orang tersayang

Hari ni seperti biasa di tempat kerja. Siapkan tugasan yang perlu disiapkan, makan tengah hari bersama kawan-kawan, pergi balik kerja hadap traffic jam.

Balik rumah rehat di ruang tamu. Lihat keletah suami baring, letak tangan di kepala. Uruskan dan main dengan Maira, itulah yang akan ku lakukan.

"Pergilah mandi, cuci rambut. Kasi ringan sikit kepala."

Entah kenapa hati ni rasa mesti buat sesuatu nak bagi surut kepenatan suami. Main dengan mainan kegemaran Maira, tak lupa juga ke hulu ke hilir, bawak Nana.
Dah macam anak no dua pulak Nana (watak Didi & friends) ni. hehehe..ehh mana kita..
Setelah selesai suami - mandi & solat.

"Awak..sini kejap. Rambut awak basah lagi kan?"
"Haah. Nape?" cepat-cepat ambil MYFA Serum..letak di telapak tangan dan picit 2,3 kali.

"Hari ni nak massage kepala. Hulur je.." Okay bunyi macam ganas, tapi tu lah sweetnya taw.

"Okay dah siap..." lepas selesai urut kepala dengan MYFA Serum.
"Ehh..dah ke..lagi,lagi..." alahai layankan aje la. Bukan susah pun nak buat.


Ni untuk yang dah kahwin je taw. Yang belum, jangan gatal pulak nak buat. Buat kat ayah dengan emak pun boleh, bila lagi nak sweet gitu kan.
Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini